TESCOMA SÚPRAVA SOĽ-KORENIE CLUB

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

TESCOMA SÚPRAVA SOĽ-KORENIE CLUB

Táto stolová súprava so soľou a korením CLUB je praktickým a užitočným doplnkom pre domácnosti i gastronomické zariadenia. Tu sú dôležité informácie o tejto súprave:

  • Materiály a kvalita : Súprava je vyrobená z ocele z najodolnejšej ocele, skla a odolného plastu, čo zaručuje prvou odolnosť a odolnosť voči korózii a najviac.
  • Povrchová úprava : Kovové časti súpravy majú vysoký lesk, čo dáva moderný vzhľad. Tento lesklý povrch pridáva do vášho stola šmrnc a atraktívnosť.
  • Funkcie : Súprava obsahuje nádoby na soľ a korenie, čo vám umožňuje ľahko dochucovať svoje jedlá podľa vašich preferencií. Každá nádoba je na konkrétny druh korenia, čo určuje ich nastavenie a použitie.
  • Využitie : Táto súprava je vhodná pre domáce použitie, ale tiež ju môžete využiť v gastronomických zariadeniach, ako sú reštaurácie alebo kaviarne. Je to skvelý spôsob, ako hosťom dochucovať si jedlá podľa ich vkusu.
  • Estetický dizajn : Súprava má moderný a štýlový dizajn, čo ju robí príťažlivým doplnkom do vašej stoly alebo kuchyne. Jej vysoký lesk pridáva do vášho priestoru elegancie.
  • Čistenie a údržba : Materiály, z ktorých je súprava vyrábané, sú ľahko čistiteľné a odolné voči škvrnám odtlačkom prstov, čo je jej údržba.

Táto súprava so soľou a korením CLUB je vynikajúcim doplnkom do vášho stravovania a umožňuje vám prispôsobiť dochucovanie svojho jedla podľa vašich preferencií. Je to výborný nástroj na obohatenie chuťových zážitkov a pridanie elegancie do vašich jedál.

Po - PIA 08:00 - 18:00