TESCOMA GRANDCHEF MLYNČEK NA SOĽ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

TESCOMA GRANDCHEF MLYNČEK NA SOĽ

Mlynček na soľ GrandCHEF je skvelým nástrojom pre dochucovanie pokrmov čerstvo mletou soľou. Tu sú dôležité informácie o tomto mlynčeku:

  • Mlecí mechanizmus: Mlynček je vybavený kvalitným keramickým mlecím mechanizmom, čo je výborná voľba pre mletie soli. Keramické mletie mechanizmy sú trvanlivé a odolné voči koreniu a soli.
  • Nastaviteľná hrúbka mletia: Mlynček má nastaviteľnú hrúbku mletia, čo vám umožňuje prispôsobiť hrúbku mletia soli podľa vašich preferencií a požiadaviek.
  • Viečko na zachytávanie zvyškov korenia: Mlynček je vybavený viečkom, ktoré pomáha zachytávať zvyšky korenia, čo znižuje neporiadok pri mletí soli.
  • Materiály: Je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči korózii, a ktorá je odolná voči plastu pre rukoväť. Tieto materiály zabezpečujú dlhú životnosť mlynčeka.
  • Čistenie: Tento mlynček na soľ by mal byť čistený vlhkou utierkou a následne osušený. Nie je vhodný na umývanie v umývačke riadu.

Tento mlynček na soľ je užitočným nástrojom pre kuchyňu, ktorý vám umožňuje ľahko dochucovať pokrmy čerstvo mletou soľou a prispôsobiť hrúbku mletia podľa vašich preferencií. Je tiež vhodný na zachytávanie zvyškov soli a minimalizuje neporiadok pri používaní.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00