Akcia
SUNAR VANILKOVÁ KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

SUNAR VANILKOVÁ KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 2%
3,89 3,99
Bez DPH 3,24

SUNAR VANILKOVÁ KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

Krupicová vanilková mliečna kaša je vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 6. mesiaca, ktorý sa zavádza pri prechode na pevnú stravu. Tento pokrm obsahuje krupicové cereálie s príchuťou vanilky, mlieko a niektoré vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj dieťaťa.

Tento druh stravy je ideálny pre deti, ktorý obsahuje:

  • Krupicové cereálie: Krupicové cereálie sú zdrojom uhľohydrátov, ktoré poskytujú energiu pre rast a aktivitu dieťaťa. Sú tiež ľahko stráviteľné, čo je dôležité pre malé deti.
  • Mlieko je dôležité: Mlieko je dôležité, potrebuje tuk a tuk, ktoré sú dôležité pre správny vývoj kostí, svalov a iných tkanív dieťaťa.
  • Vitamíny a minerálne látky: Tieto kaše môžu byť obohatené o vitamíny a ďalšie minerálne látky, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj dieťaťa, ako napríklad vitamín D, železo a.

Tento druh jedla je často používaný ako prvý príkrm pri zavádzaní pevnej stravy do jedálneho lístka dieťaťa, pretože je ľahko stráviteľný a obsahuje potrebnú výživu. Je dôležité postupovať podľa odporúčaní pediatra alebo lekára po zavedení nových potravín do stravy dieťaťa a sledovať, ako dieťa reaguje na nové jedlá.

Zloženie

Hydrolyzovaná pšeničná múka 62 %, sušené odtučnené mlieko 26 %, rastlinné oleje (sójový, kokosový, slnečnicový, palmový, emulgátor: sójový lecitín), laktóza (z mlieka), minerálne látky (uhličitan vápenatý, elementárne železo, glukonát zinočnatý), prírodná vanilková aróma, vitamíny (C, niacín, E, kyselina pantoténová, riboflavín - vitamín B2, B6, tiamín - vitamín B1, kyselina listová, A, biotín, K, D, B12).

Po - PIA 08:00 - 18:00