Akcia
SUNAR BANÁNOVÁ  KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

SUNAR BANÁNOVÁ KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 7%
3,69 3,99
Bez DPH 3,08

SUNAR BANÁNOVÁ  KAŠA NA DOBRÚ NOC MLIEČNA 225G

Banánová mliečna ryžová kaša je vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 4. mesiaca, ktorý sa zavádza pri prechode na pevnú stravu. Tento pokrm obsahuje banány, mlieko, ryžové cereálie a niektoré vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj dieťaťa.

Tento druh stravy je ideálny pre deti, ktorý obsahuje:

  • Banány: Banány sú bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, ako je draslík, vitamín C a vitamín B6. Tieto požiadavky poskytujú k rastu a vývoju dieťaťa.
  • Mlieko je požadovaný vývoj, ktorý je nevyhnutný pre správnych kostí a zubov dieťaťa. Poskytuje tiež dôležité bielkoviny a tuky pre energetické potreby dieťaťa.
  • Ryžové cereálie: Ryžové cereálie sú ľahko stráviteľným zdrojom uhľohydrátov, ktoré poskytujú podporu pre rast a aktivitu dieťaťa.
  • Vitamíny a minerálne látky: Tieto kaše môžu byť obohatené o ďalšie vitamíny a minerálne látky, ako napríklad železo, vitamín D a ďalšie, ktoré sú dôležité pre zdravý vývoj dieťaťa.

Tento druh jedla je často prvým príkrmom pri zavádzaní pevnej stravy do jedálneho lístka dieťaťa, pretože je ľahko stráviteľný a obsahuje dôležité živiny. Je dôležité dodržiavať odporúčania pediatra alebo lekára ohľadom správneho času na konkrétne potraviny do stravy dieťaťa a sledovať, ako dieťa reaguje na nové jedlá.

Po - PIA 08:00 - 18:00