TESCOMA PRESIDENT ELEKTRICKÝ MLYNČEK 2V1

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
24,99
Bez DPH 20,83

TESCOMA PRESIDENT ELEKTRICKÝ MLYNČEK 2V1

Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT 2 v 1 je praktický nástroj pre každú kuchyňu. S týmto mlynčekom môžete mleté ​​korenie a soľ s ľahkostí, a to v jednom zariadení. Tento mlynček je vybavený dvoma oddelenými komorami, jedna slúži pre hrubozrnnú soľ a druhú pre celé korenie. Každá komora má vlastný kvalitný keramický mechanizmus, ktorý vám umožní nastaviť hrubosť mletí pre soľ a korenie zvlášť.

Pre použitie tohto mlynčeka stačí stlačiť tlačidlo, takže ju možno ovládať jednou rukou alebo korením. Mlynček má tiež praktické viečko, ktoré ponúka rozptyl mletého korenia a zároveň slúži ako násypka pre ľahké plnenie komôr solí a koreňom. Mlecí mechanizmus je vyrobený z kvalitného keramického materiálu, čo zaručuje dlhú životnosť mlynčeka.

Tento elektrický mlynček je výkonným motorom a vyžaduje si 6 mikrotužkových batérií typu AAA (ktoré nie sú súčasťou balenia). Jeho moderný design a kvalitná konštrukcia z nerezovej ocele a odolného plastu je atraktívnym aj odolným. Je to skvelý nástroj pre rýchle a pohodlné mletie soli a korenia, ktoré by nemalo chýbať v žiadne kuchyni.

Po - PIA 08:00 - 18:00