TESCOMA MLYNČEK UNIVERZÁLNY HANDY 4 STRÚHADLÁ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
63,20
Bez DPH 52,67

TESCOMA MLYNČEK UNIVERZÁLNY HANDY 4 STRÚHADLÁ

Tescoma Univerzálny mlynček strúhadlo Handy 4

Tescoma Univerzálny mlynček strúhadlo Handy 4 je skvelým nástrojom pre a rýchle jedlo jednoduché strúhanie a plátkovanie, čo vám uľahčí prípravu chutných jedál a zároveň ušetríte čas v kuchyni. Tento univerzálny mlynček je vybavený štyrmi bubnovými strúhankami, čo umožňuje prípravu strúhanky, jemného a hrubého strúhania a plátkovanie rôznych druhov potravín.

Hlavné vlastnosti:

  • Vynikajúce strúhanie a plátkovanie: S týmto mlynčekom môžete ľahko pripravovať strúhanku na prípravu jedál, jemne aj hrubo strúhať rôzne druhy zeleniny a plátkovať ju podľa svojich potrieb. Okrem toho umožňuje aj prípravu rezančekov "julienne" a strúhanie ovocia, orechov, čokolády, syra a ďalších surovín.
  • Kvalitné materiály: Mlynček je vyrobený zo špeciálnych tvrdení vysoko odolných plastov, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť. Bubnové strúhadlá sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje výsledky trvalej údržby.
  • Bezpečné použitie: Je vybavený vtláčadlom, ktoré zabezpečuje efektívne použitie bez rizika zranenia. Rovnako sa rýchlo a stabilne uchytí na pracovnú plochu pomocou vysoko účinnej vákuovej prísavky, čo zabezpečuje stabilitu počas prevádzky.

Tescoma Univerzálny mlynček strúhadlo Handy 4 je nepostrádateľným nástrojom v každej kuchyni. Jeho všestrannosť a kvalitné spracovanie vám pomôže pri príprave rôznych jedál a zjednoduší vašu kuchynskú rutinu. Objednajte si ho ešte dnes a získajte praktického pomocníka do vašej kuchyne!

 

Po - PIA 08:00 - 18:00