TESCO MLYNČEK NA MÄSO HANDY UNIVERZÁLNY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
46,89
Bez DPH 39,08

TESCO MLYNČEK NA MÄSO HANDY UNIVERZÁLNY

Tescoma mlynček na mäso Handy univerzálny

Tescoma mlynček na mäso Handy univerzálny je skvelým pomocníkom pre a efektívne mletie všetkých bežných druhov mäsa - či už ho potrebujete nahrubo alebo najjemnejšie. Jeho univerzálnosť vám umožňuje využívať množstvo ďalších úloh v kuchyni, čím sa stáva neoceniteľným nástrojom pre každého kuchára.

Hlavné vlastnosti:

  • Vynikajúce mletie mäsa: Tento mlynček je vyvinutý tak, aby rýchlo a efektívne zvládal mletie všetkých druhov mäsa, či už chcete mať jemné na prípravu mäsových špecialít alebo hrubšie na prípravu hamburgerov.
  • Univerzálnosť: mäso môžete s týmto mlynčekom pripravovať strúhať, mlieť čerstvý cesnak, hlavnú, orechy a dokonca aj tvrdé syry typu parmezán. Taktiež je vhodné na pasírovanie paradajok a predvarenú zeleninu, čo ušetrí veľa času v kuchyni.
  • Kvalitné: Mlynček je vyrobený z vysoko odolných plastov, čo zabezpečuje jeho životnosť. Krájací nôž a disky sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje kvalitné výsledky a jednoduchú údržbu.
  • Bezpečné použitie: Je vybavený masívnym vtláčadlom, ktoré zabezpečuje bezpečne a efektívne mletie. Taktiež sa ľahko uchytí na plochu vďaka vysoko aktívnej vákuovej prísavke, čo zabezpečuje stabilitu počas používania.

Tescoma mlynček na mäso Handy univerzálny je ideálnym nástrojom pre každého, kto si chce pripravovať mäsové pokrmy a zároveň využívať jeho univerzálne schopnosti pre kuchynské úlohy. Je vyrobený z kvalitných materiálov a spoľahlivý výkon dlhé roky. Objednajte si ho ešte dnes a zdokonalte svoju kuchynskú výbavu!

Po - PIA 08:00 - 18:00