TESCO MLYNČEK NA KORENIE GRANDCHEF

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

TESCO MLYNČEK NA KORENIE GRANDCHEF

Mlynček na korenie GrandCHEF je skvelým nástrojom na dochucovanie pokrmov čerstvo mletým korením. Tento mlynček má niekoľko významných vlastností:

  • Mlecí mechanizmus: Je vybavený kvalitným keramickým mlecím mechanizmom, ktorý umožňuje mlieť korenie s presnosťou a kvalitou. Keramický mechanizmus je odolný voči opotrebovaniu a zaisťuje dlhú životnosť mlynčeka.
  • Nastaviteľná hrúbka mletia: Tento mlynček umožňuje nastaviť hrúbku mletia podľa vašich preferencií. Môžete si vybrať medzi jemným a hrubým mletím korenia podľa toho, aký druh korenia alebo dochucovadla používate.
  • Viečko na zachytávanie zvyškov: Mlynček je vybavený viečkom na vrchole, ktoré slúži na zachytávanie zvyškov mletého korenia. Tím sa minimalizuje neporiadok a zabezpečuje, že korenie nevykypí von z mlynčeka.
  • Materiály: Mlynček je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Tieto materiály zabezpečujú, že mlynček je trvanlivý a odolný voči opotrebovaniu.
  • Údržba: Na čistenie mlynčeka stačí použiť vlhkú utierku a následne ho osušiť. Dôležité je neumývať ho v umývačke riadu, aby sa zachovala jeho integrita a životnosť.

Tento mlynček na korenie GrandCHEF je praktickým nástrojom pre kuchyňu, ktorý vám umožňuje pripraviť čerstvé mleté korenie k vašim pokrmom a dochutiť ich podľa vašich predstáv. S rôznymi nastaveniami hrúbky mletia a kvalitným mlecím mechanizmom je ideálnym doplnkom pre každého, kto si cení čerstvého korenia vo svojich jedlách.

Po - PIA 08:00 - 18:00