TESCOMS MLYNČEK NA KÁVU HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
27,89
Bez DPH 23,24

TESCOMS MLYNČEK NA KÁVU HANDY

Tescoma Mlýnek na kávu HANDY je moderný ručný mlynček určený na mletie zrnkovej kávy. Tu sú jeho hlavné vlastnosti:

  • Keramický mlecí mechanizmus : Mlynček je vybavený prvotriednym keramickým mlecím mechanizmom, čo je výhodné, pretože keramika je odolný materiál a neovplyvňuje chuť mletej kávy. Mlecí mechanizmus je kvalitný a zabezpečuje hrúbku mletia kávy.
  • Nastavenie hrúbky mletia : Mlynček umožňuje jednoduché nastavenie hrúbky mletia kávy podľa vašich preferencií. Môžete si vybrať, či chcete jemne mletú hrubo mletú kávu.
  • Odmerka pre 1, 2, 3 alebo 4 šálky : Mlynček je vybavený odmerkou, ktorá vám pomôže odmerať správnu kávu pre 1, 2, 3 alebo 4 šálky. To vám umožní presne toľko kávy, koľko potrebujete.
  • Protišmyková úprava podstavca : Podstavec mlynčeka je vybavený protišmykovou úpravou, čo zabezpečuje, že mlynček bude stabilne držať na povrchu, keď budete mlieť kávu.

Tescoma Mlýnek na kávu HANDY je praktický a jednoducho ovládateľný nástroj pre každého milovníka kávy. Jeho keramický mlecí mechanizmus zabezpečuje kvalitné mletie kávy a možnosť nastavenia hrúbky mletia umožňuje prispôsobiť mletie vašim preferenciám. Odmerka pre 1, 2, 3 alebo 4 šálky vám pomôže pripraviť správnu dávku kávy, a protišmykovej úpravy zabezpečí bezpečnú manipuláciu počas mletia. Je to skvelý nástroj pre domácu prípravu lahodnej kávy.

Po - PIA 08:00 - 18:00