TESORI MYDLO MUSCHIO BIANCO 150G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
1,98
Bez DPH 1,65

TESORI MYDLO MUSCHIO BIANCO  150G

Tesori D' Oriente Muschio Bianco mydlo s hmotnosťou 150 g je jemné mydlo, ktoré šetrne čistí vašu pokožku a zanecháva na nej zmyselnú a očarujúcu vôňu. Obsahuje intenzívne voňajúce esenciálne oleje, ktoré revitalizujú, osviežujú a povzbudzujú celé telo, dodávajú mu pocit sviežosti a energie.

Vďaka svojej bohatej pene na rastlinnom základe toto mydlo zanecháva pokožku jemnú a zamatovú, obnovuje jej prirodzený lesk. Vôňa bieleho pižma prináša do vášho každodenného rituálu kúzlo vzdialených krajín a rajskej atmosféry. Biele pižmo bolo odpradávna považované za dôležitú esenciu na omamovanie zmyslov a afrodiziakum pre kráľa a cisára. Jeho exkluzívne zloženie a receptúra ​​z najcennejších esencií poskytujú okamžitý pocit harmónie a pohody.

Toto mydlo zabalí vaše telo do príjemnej vône harmónie a zvádzania, ktorá pripomína kúzlo nebeského sľubu – je jedinečná, zmyselná a nadčasová. Buďte pripravení na zážitok, ktorý vám poskytne starostlivosť o pleť každý deň a zároveň vás zavedie na cestu zmyselnosti a exotiky.

Po - PIA 08:00 - 18:00