TESCOMA SÚPRAVA SOĽ-KORENIE-ŠPÁRADLÁ CLUB

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,99
Bez DPH 8,33

TESCOMA SÚPRAVA SOĽ-KORENIE-ŠPÁRADLÁ CLUB

Táto stolová súprava na dochucovanie so soľou, korením a špáradlami CLUB je praktickým a elegantným doplnkom pre domácnosti i gastronomické zariadenia. Je to niekoľko dôležitých informácií o tejto súprave:

  • Materiály a kvalita : Súprava je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, skla a odolného plastu, čo zabezpečuje jej odolnosť a odolnosť voči korózii a hlavne.
  • Povrchová úprava : Kovové časti súpravy sú spracované s vysokým leskom, čo dáva veľmi moderný vzhľad. Tento lesklý povrch pridáva do vášho stola šmrnc a atraktívnosť.
  • Funkcie : Súprava obsahuje soľničku, koreninovník a špáradlo, čo vám umožňuje ľahko dochucovať svoje jedlá podľa svojich preferencií. Každý z týchto prvkov je určený na konkrétny účel a pomáha vám pri dosahovaní dokonalého chuťového zážitku.
  • Využitie : Súprava je vhodná pre domáce použitie, ale tiež ju môžete využiť v gastronomických zariadeniach, ako sú reštaurácie alebo kaviarne. Je to skvelý spôsob, ako hosťom dochucovať si jedlá podľa ich vkusu.
  • Estetický dizajn : Súprava má moderný a štýlový dizajn, čo ju robí príťažlivým doplnkom do vašej stoly alebo kuchyne.
  • Čistenie a údržba : Materiály, z ktorých je súprava vyrábané, sú ľahko čistiteľné a odolné voči škvrnám odtlačkom prstov, čo je jej údržba.

Táto súprava so soľou, korením a špáradlami KLUB zdôrazňuje váš zmysel pre štýl a umožňuje vám prispôsobiť dochucovanie svojho jedla podľa vašich preferencií. Je to výborný nástroj na obohatenie chuťových zážitkov a pridanie elegancie do vášho stravovania.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00