Q POWER WC ZÁVES OSTRUŽINA 2KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,89
Bez DPH 1,58

Q POWER WC ZÁVES  OSTRUŽINA 2KS

Q-Power WC blok Ostružina je produkt určený na čistenie a osvieženie toalety. Tieto WC bloky sú navrhnuté tak, aby zabezpečili účinné čistenie WC misy a zároveň vytvorili príjemnú vôňu ostružiny vo vašej kúpeľni.

  • Čistenie WC misy: Tieto WC bloky pomáhajú odstraňovať nečistoty a usadeniny z WC misy, čím prispievajú k čistote a hygienickejšiemu prostrediu.
  • Osvieženie vôňou ostružiny: Q-Power WC bloky uvoľňujú príjemnú vôňu ostružiny do vášho toaletného priestoru, čím zanechávajú príjemnú a sviežu atmosféru.
  • Jednoduchá aplikácia: WC bloky sa jednoducho umiestnia do toaletnej nádrže, kde sa postupne rozpúšťajú a uvoľňujú svoje účinné zložky.
  • Dlhodobé účinky: Tieto bloky majú dlhotrvajúce účinky, čo znamená, že sa starajú o čistotu a osvieženie vašej toalety po dlhšiu dobu.

Q-Power WC blok Ostružina je praktickým a efektívnym spôsobom, ako udržiavať čistotu a príjemnú vôňu vo vašej toaletnej miestnosti. S týmito WC blokmi môžete mať istotu, že váš toaletný priestor bude čistý, osviežený a príjemne voňajúci.

Po - PIA 08:00 - 18:00