KAZETA NIVEA MEN FEELING READY BOX SPRCHOVÝ GÉL 250ML + VODA PO HOLENÍ 100ML + KRÉM 75ML + ROLL ON 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,99
Bez DPH 16,66

KAZETA NIVEA MEN FEELING READY BOX SPRCHOVÝ GÉL 250ML + VODA PO HOLENÍ 100ML + KRÉM 75ML + ROLL ON 50ML

Nivea Men Feeling Ready darčeková sada je ideálnou vianočnou starostlivosťou pre muža, ktorá obsahuje rôzne produkty pre pleť a telo. Sada obsahuje:

  • Sprchový gél Deep (250 ml): Tento sprchový gél ponúka dôkladnú starostlivosť a čistenie pre tvár, telo i vlasy vďaka obsahu prírodného ílu. Je šetrný k pokožke a umožňuje účinnú hygienu.
  • Guľôčkový antiperspirant Deep (50 ml): Tento antiperspirant chráni podpaží po dobu 48 hodín a obsahuje čierne uhlie. Zanecháva mužnú vôňu a nadmernému pocení.
  • Voda po holení Deep (100 ml): Tato voda po holení je ideální pro použití po holení. Pomáha zklidniť podráždenou pleť, zjemňuje ju a chráni pred odstránením.
  • NIVEA MEN Creme (75 ml): Tento hydratačný krém je určený pre telo, tvár i ruky. Obsahuje vitamín E, ktorý poskytuje osvieženie a zvláčňovanie pokožky, rýchlo sa lieči, avšak nezanecháva mastný pocit.

Táto darčeková sada Nivea Men je vhodná pre mužov, ktorí hľadajú jednoduché a účinné produkty pre starostlivosť o pleť a telo. Sprchový gél je navyše ekologicky príznivý, pretože je biologicky rozložiteľný z 99 %, čo je ďalšia výhoda této sady.

Po - PIA 08:00 - 18:00