GARNIER MICELÁRNA VODA SKIN NATURALS S VITAMÍNOM C 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,99
Bez DPH 6,66

GARNIER MICELÁRNA VODA SKIN NATURALS S VITAMÍNOM C 400ML

Garnier Skin Naturals rozjasňuje micelárnu vodu s vitamínom C je produkt navrhnutý na odličovanie pleti a zlepšenie jej vzhľadu. Obsahuje niekoľko kľúčových zložiek:

Vitamín C: Vitamín C má silné antioxidačné vlastnosti a je známy svojimi rozjasňujúcimi účinkami na pleť. Pomáha bojovať proti voľným radikálom, čo sú molekuly zodpovedné za starnutie pleti, a zároveň zvyšuje produkciu kolagénu, čo môže zlepšiť textúru a pružnosť pleti.

Micely: Micely sú malé častice v micelárnej vode, ktoré fungujú ako magnet na nečistoty, olej a make-up na pleti. Odstraňujú tieto nečistoty bez eliminácie, čo je šetrnejšie pre pokožku.

Tato micelární voda je určená na odličovanie, odstránenie nečistôt a rozjasnenie pleti. Má tiež tendenciu zjednodušovať starostlivosť o pleť, pretože nepotrebuje oplachovanie. Zvyčajne sa nanášam na vatový tampón a jemným pohybom prejedeme cez tvár a krk. Je vhodná pre ľudí s mdlom a nejednotnou pletí, ktorí hľadajú produkt, ktorý im pomôže dosiahnuť chladného a rozjasneného vzhľadu.

Keďže obsahuje vitamín C, ktorý môže zvýšiť citlivosť pleti na slnko, odporúča sa jej používať spoločne s ochranným krémom s SPF, pokiaľ sa používa ráno alebo pokiaľ budete vystavení slnečnému žiareniu.

Po - PIA 08:00 - 18:00