ELMEX MEDZIZUBNÉ KEFKY PRIEMER 0.7MM 8KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

ELMEX MEDZIZUBNÉ KEFKY PRIEMER 0,4MM - 0.7MM MIX 8KS

Elmex Medzizubné kefky s priemerom 0,4 mm - 0,7 mm predstavujú účinný nástroj na starostlivosť o čistotu medzizubných priestorov. Sú navrhnuté tak, aby dokázali dosiahnuť aj tie najmenšie a najťažšie prístupné miesta medzi zubami.

Tento balíček obsahuje 8 ks medzizubných kefiek s rôznymi priemerami, čo umožňuje výber ideálnej veľkosti pre každý jednotlivý medzizubný priestor. Priemer kefiek sa pohybuje od 0,4 mm do 0,7 mm, čo zabezpečuje presné a dôkladné čistenie.

Elmex Medzizubné kefky majú ergonomický tvar, vďaka čomu je ich manipulácia jednoduchá a pohodlná. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú šetrné k ďasnám a zubnej sklovine.

Tieto medzizubné kefky sú neoddeliteľnou súčasťou každodennej ústnej hygieny. Ich použitie pomáha odstraňovať potravné zvyšky a zubný povlak medzi zubami, čím zabraňuje tvorbe zubného kazu, zápalu ďasien a iných problémov s ústnou dutinou.

Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame používať Elmex Medzizubné kefky spolu s vhodnou zubnou pastou a ostatnými pomôckami na ústnu hygienu.

Zvoľte Elmex Medzizubné kefky pre efektívne čistenie medzizubných priestorov a udržujte svoje zuby a ďasná v zdraví.

Po - PIA 08:00 - 18:00