AE AUTO SPRAY RAL1026 BIELA CANDY 200ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,49
Bez DPH 5,41

AE AUTO SPRAY RAL1026  BIELA CANDY 200ML

Originálny autolak Škoda s unikátnou tryskou na opravy autolakov je vysokej kvality akrylová farba, ktorá ponúka vynikajúcu kryciu schopnosť, UV stabilitu a odolnosť voči chemikáliám. Tieto autolaky sú vyrábané na základe originálnych farebných štandardov Škoda/Volkswagen Group, čo zaručuje ich presnú zhodu s pôvodnými farbami vozidiel týchto značiek.

Balenie autolaku je špeciálne navrhnuté s objemom 200 ml, čo zabezpečuje dostatočné množstvo farby na vykonanie opravy. Autolak je veľmi ergonomický a s výdatnosťou od 0,5 m2 do 0,6 m2 z jedného balenia poskytuje dostatočné pokrytie pre menšie opravy.

Autolaky sú k dispozícii v univerzálnych odtieňoch, či už hladkých alebo metalických. Pre metalické odtiene sa odporúča použiť akrylový transparentný lak ako finálnu vrstvu. Po aplikácii farby sa suchý na prach za približne 10 minút.

Jedným z hlavných výhod tohto autolaku je unikátna tryska, ktorá zabezpečuje plochý nástrek farby na povrch, podobný profesionálnym striekacím pištoliam. Vďaka tejto tryske je možné ľahko pristupovať aj do ťažko dostupných miest, ktoré by boli problematické s inými typmi trysiek.

Celkovo povedané, originálny autolak Škoda s unikátnou tryskou je kvalitný produkt určený na opravy autolakov. Poskytuje presnú zhodu s farebnými štandardmi Škoda/Volkswagen Group a ponúka vynikajúcu kryciu schopnosť a odolnosť. S unikátnou tryskou je jeho aplikácia jednoduchá a umožňuje prístup aj do ťažko dostupných miest.

Po - PIA 08:00 - 18:00