TENTO VRECKOVKY BOX 100% RECYCLED 2 VRSTVOVÉ 200KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,38
Bez DPH 1,98

TENTO VRECKOVKY BOX  100% RECYCLED 2 VRSTVOVÉ 200KS

kozmetické utierky Family v rodinnom balení s 100% recyklovaným obsahom. Tieto praktické utierky sú navrhnuté s ohľadom na životné prostredie a ponúkajú vám vynikajúcu funkčnosť a dizajn.

100% recycled 2-vrstvové utierky: Utierky Family sú vyrobené zo 100% recyklovaného materiálu a majú 2-vrstvovú štruktúru. To zabezpečuje nielen účinnosť, ale aj ohľad na životné prostredie.

Rodinné balenie 200 ks: Balenie obsahuje 200 kozmetických utierok, čo je ideálne pre rodiny alebo jednotlivcov, ktorí oceňujú praktické a úsporné riešenia.

Farby a dizajn inšpirovaný prírodou: Krabica s utierkami je navrhnutá tak, aby pripomínala živú prírodu. Farby a dizajn pridávajú do vášho domova príjemný estetický prvk, zároveň sú praktické na umiestnenie v rôznych častiach domácnosti.

Univerzálne použitie: Kozmetické utierky Family sú vhodné na umiestnenie v rôznych častiach domácnosti, či už na kuchynský pult, stôl alebo v kúpelni. Ich univerzálny charakter zabezpečuje, že budú vždy po ruke, keď ich budete potrebovať.

Ekologický prístup: S 100% recyklovaným obsahom prispievate k ochrane životného prostredia bez toho, aby ste museli obetovať kvalitu a efektivitu.

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00