ORION ŠUNKOVAR NEREZOVÝ S TEPLOMEROM PRIEMER 10CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
20,99
Bez DPH 17,49

ORION ŠUNKOVAR NEREZOVÝ S TEPLOMEROM PRIEMER 10CM

Šunkovar je ideálny nástroj pre prípravu domácej šunky bez priemyselných náplní a nezdravých chemických prísad. Domácu šunku nie je vhodné skladovať dlhodobo, preto ju treba čo najskôr skonzumovať, no jej autentická chuť stojí za to. S použitím kvalitného mäsa, ako je napríklad bravčové, králičie alebo kuracie, môžete jednoducho pripraviť čerstvú a chutnú šunku, ktorá je vhodná aj pre deti.

Šunkovar má valcovú nádobu, do ktorej sa mäso vloží do mikroténového vrecka a stlačí pomocou prítlačného taniera. Vrecká je možné dokúpiť pod číslom 180306. Nádobu uzavriete a pružinou dokonale stlačíte mäso. Po vychladnutí je mäso ľahko vyberateľné z nádoby vďaka vrecku. Nádoba je vhodná na varenie cca 1 - 1,2 kg mäsa. K výrobku je priložený aj teplomer, ktorý umožňuje sledovať teplotu vody v hrnci počas celého procesu varenia.

Šunkovar je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele, má priemer 10 cm a celkovú výšku 20 cm, pričom výška nádoby je 16,5 cm. Je ľahko rozložiteľný a umývateľný, a preto vhodný do umývačky na riad. K výrobku je súčasťou aj návod a recepty.

Po - PIA 08:00 - 18:00