ŠTÓLA VIANOČNÁ STRIEBORNÁ MIX 30X500CM

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

ŠTÓLA VIANOČNÁ  STRIEBORNÁ MIX  30X500CM

vianočná štóla je určite milým a štýlovým doplnkom na vianočné sviatky s rôznymi jemnými dekormi.

Materiál: Textil - Textilný materiál môže pridať teplejší a príjemnejší pocit. Zároveň umožňuje detailné zdobenie, čo z tejto štóly robí štýlový vianočný doplnok.

Rozmer: 30x500 cm - Tieto iné rozmery v domácnosti dostatočne veľkú a dlhú štôlňu, ktorá môže byť použitá na dodanie vašej vianočnej stoly, ozdoby alebo priestoru.

Farba: Strieborná - Strieborná farba je elegantná a príležitostne spojená s vianočným obdobím. Táto farba môže pridať šmrnc a oslnivý lesk do vášho vianočného dekoru.

Dekory: Rôzne jemné dekory - Detailné a jemné dekorácie môžu zahŕňať rôzne vzory, motívy alebo dokonca malé vianočné symboly, čo pridáva osobitý a tradičný dotyk do vášho vianočného prostredia.

Táto vianočná štóla so striebornou farbou a jemnými dekormi je ideálnym doplnkom pre vytvorenie atmosféry pohody a radosti počas sviatkov. Je vhodná nielen na vianočný stôl, ale aj na rôzne iné dekoratívne účely v domácnosti.

Ak máte záujem o konkrétnu vianočnú štólu v striebornej farbe s rozmermi 30x500 cm, prosíme, uveďte konkrétne číslo štóly v poznámke. V opačnom prípade vám zašleme produkt podľa dostupnosti skladových zásob. Ďakujeme za pochopenie.

Po - PIA 08:00 - 18:00