SKRUTKA WKCS 10X200 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
na objednávku - dodanie do 7 dní
21,99
Bez DPH 18,33

SKRUTKA WKCS 10X200 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

Tesárske skrutky s inovatívnym dizajnom ponúkajú vylepšené skrutkovacie schopnosti, čo výrazne zlepšuje montáž drevených konštrukcií. Tieto skrutky dokážu plne nahradiť stavebné klince a nevyžadujú predvŕtanie. Hlboká objímka s TORX zabezpečuje lepší prenos hnacej sily a zabráni vyskočeniu bitu.

Drevené konštrukcie vyžadujú použitie certifikovaných kolíkových spojov na ich montáž. Naše ponúkané skrutky sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania a spĺňajú tieto požiadavky.

Vlastnosti a výhody:

Voskový náter: Špeciálny voskový náter, aplikovaný počas výrobného procesu, výrazne znižuje skrutkovací moment. To umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu montáž a znižuje spotrebu energie, čo je obzvlášť dôležité pri použití akumulátorového náradia.

Zápustná hlava s TORX objímkou: Zápustná hlava zaručuje správne zapustenie skrutky do upevňovaného prvku. Objímka TORX zabezpečuje optimálny prenos krútiaceho momentu.

Rezacie záložky: Úplné zapustenie hlavy skrutky do upevňovaného prvku zaisťuje estetickú povrchovú úpravu.

Vystružovacia fréza: Vystružovacia fréza znižuje potrebný krútiaci moment na skrutkovanie pomocou rozšírenia otvoru.

Rezanie zárezov: Špeciálne rezné zárezy na závite skrutky pri zaskrutkovávaní prerezávajú vlákna drevenej štruktúry.

Špeciálna čepeľ: Zárez na začiatku závitu uľahčuje začiatok skrutkovania a zabraňuje praskaniu dreva. Vďaka nemu skrutky nevyžadujú predvŕtanie.

Tieto skrutky boli vyrobené v súlade s požiadavkami normy PN-EN 14592:2008+A1:2012, čo je potvrdené Vyhlásením o vlastnostiach. Naše ponúkané skrutky sa vyznačujú najvyššou kvalitou a môžu sa bez obáv používať v stavebníctve. Snažíme sa zabezpečiť, aby produkty dodávané našim dodávateľom boli bezpečné a prispôsobené konkrétnym úlohám.

priemer skrutky (dw) -  10mmdĺžka kolíka (Lw) - 200mm

typ hlavy skrutky -  TORX 40 (TX40)

materiál -  pozinkovaná nízkouhlíková oceľ

Po - PIA 08:00 - 18:00