FESTA SEKERA 1600G FIBERGLASS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
24,99
Bez DPH 20,83

FESTA SEKERA 1600G FIBERGLASS

Sekera FESTA s váhou 1600g a násadou z vláknového sklolaminátu je robustný nástroj určený pre náročnejšie práce s drevenými materiálmi a stromami. Sekera je vybavená tlmiacou násadou, ktorá odstráni nárazy a chráni pred možnými poškodeniami rúk pri práci. Násada je navrhnutá s protišmykovou úpravou na rukoväti a rozšírením na konci, čo zlepší úchop a minimalizuje riziko vykĺznutia z ruky, čo je dôležité pre bezpečnosť a efektívnu prácu.

S váhou 1600g je táto sekera vhodná pre značne náročné úlohy, ako je kosenie, tesanie dreva a výrub stromov. Jej väčšia hmotnosť umožňuje zväčšenie prenikavosti do materiálu a efektívnejšie tesanie a kosenie. Výrazná hmotnosť a sila sú výhodou pri práci s tvrdšími drevenými materiálmi alebo pri väčších stromoch.

Sklolaminátová násada a rukoväť zabezpečuje a odolnosť sekery, čo zaručuje dlhú životnosť nástroja aj pri ročnom používaní. Sekera by mal byť sprievodcom pre prácu na poľnohospodárskych, lesníckych a stavebných pracoviskách, kde bude potrebné odstraňovať drevo a vykonávať náročné kosenie a výrub stromov.

Pri práci s touto sekerou je potrebné dodržiavať bezpečnostné postupy a správnu techniku, aby sa minimalizovalo riziko úrazu a zabezpečila bezpečná a účinná práca s nástrojom.

Po - PIA 08:00 - 18:00