SANYTOL UNIVERZÁLNY ČISTIACI PRÍPRAVOK RASTLINNÉHO PÔVODU PODLAHA 1L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

SANYTOL UNIVERZÁLNY ČISTIACI PRÍPRAVOK RASTLINNÉHO PÔVODU PODLAHA 1L

Sanytol dezinfekcia 94% rastlinného pôvodu pre podlahy 1 l:

Sanytol dezinfekcia pre podlahy s obsahom 4% rastlinných zložiek je vytvorením riešením pre účinnú dezinfekciu vašich podláh. Tento dezinfekčný prostriedok, ktorý chlór, ponúka trojitý účinok na dezinfekciu rôznych povrchov a materiálov vo vašej domácnosti alebo pracovnom prostredí.

Hlavné vlastnosti:

• Účinná dezinfekcia: Sanytol dezinfekcia pre podlahy podávané 99, 9% podlahy baktérií, plesní a vírusov, čím zabezpečuje čisté a hygienické.

• 94% rastlinného pôvodu: Zloženie tohto prostriedku obsahuje až 94% rastlinných zložiek, čo ho robí ekologicky šetrným a zároveň účinným.

• Dermatologickí testovaný: Sanytol je dermatologická testovaný, čo znamená, že je šetrný k použitiu pri použití na podlahy.

• Príjemná vôňa: Tento prostriedok obsahuje esenciálne oleje, ktoré zanechávajú príjemnú vôňu po jeho použití, čím pridáva do vášho prostredia sviežosť.

• Bezpečné použitie na povrch v kontakte s potravinami: Môžete ho bezpečne použiť na povrchy, ktoré sú v priamom kontakte s potravinami, čím zabezpečíte bezpečnosť svojich jedál.

• Bez rezíduí a bez oplachovania: Sanytol dezinfekcia pre podlahy nezanecháva rezíduá na podlahe, a preto nie je potrebné ich oplachovať.

Sanyfekcia pre podlahy 94% rastlín je praktickým riešením pre podlahy s obsahom pre obsah domove alebo pracovnom prostredí. Objednajte si ho ešte dnes a určite sa, že vaše podlahy sú čisté, hygienické a vonia príjemne.

Po - PIA 08:00 - 18:00