TESCOMA PRESTO HRNIEC S POKRIEVKOU 24CM 5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
53,99
Bez DPH 44,99

TESCOMA PRESTO HRNIEC S POKRIEVKOU 24CM 5L

TESCOMA Presto je hrniec s priemerom 25 cm a objemom 5 litrov, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Tento hrniec je vybavený extra silným sendvičovým dnom, čo znamená, že má vrstva kovu medzi dvoma vrstvami nerezovej ocele. Toto sendvičové dno zvyšuje rovnomerné rozloženie tepla a pomáha predchádzať prichytávaniu sa jedla na dno hrnca.

Hrnec má ergonomické úchytky, čo zjednodušuje jeho držanie a manipuláciu s ním. Okrem toho je dodávaný so sklonerezovou pokrievkou, ktorá má otvor na paru. Tento na paru umožňuje regulovať množstvo pary v hrnci počas varenia, čím sa dosiahne lepšia kontrola nad procesom varenia.

TESCOMA Presto je vhodný pre všetky typy sporákov, vrátane plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných. To znamená, že môžete používať rôzne druhy varných platní. Okrem toho je tento hrniec vhodný na umývanie v umývačke riadu, čo čistenie jeho čistenia.

Celkovo ide o všestranný hrniec, ktorý je vhodný pre rôzne typy varenia a varných platní a ponúka niekoľko užitočných funkcií, ako je silné sendvičové dno a sklonerezová pokrievka s otvorom na paru.

Po - PIA 08:00 - 18:00