TESCOMA PRESTIERANIE FLAIR RUSTIC HNEDÁ 45X32CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,50
Bez DPH 3,75

TESCOMA PRESTIERANIE FLAIR RUSTIC HNEDÁ 45X32CM

Prestieranie FLAIR RUSTIC v rozmeroch 45x32 cm v elegantnej hnedej farbe prináša rustikálny dotyk do vášho stola. Toto prestieranie je poskytnuté tak, aby poskytol štýlový a prírodný vzhľad, čo robí ideálnym pre rôzne príležitosti. Jeho rozmery sú dosť veľké na to, aby dostatok miesta pre prestieranie stola a jeho komfortné využitie.

Materiál prestierania je kvalitný a zároveň rustikálny, čo podčiarkuje jeho charakter. Jeho farebný odtieň hnedej je skvelou pre tých, ktorí preferujú prírodný a teplý vzhľad. Dizajn a farba sa dobre hodí k rustikálnemu a prírodnému téme stolovania.

Pre udržanie tohto prestierania stačí použiť vlhkú utierku alebo ho opláchnuť pod tečúcou vodou. Je dôležité vedieť, že tento produkt by nemal byť umývaný v umývačke riadu a nesušte ho na radiátore, aby zabezpečila kvalitu zachovať jeho vzhľad a vzhľad.

Prestieranie FLAIR RUSTIC je skvelým doplnkom pre tých, ktorí uprednostňujú prírodný a rustikálny štýl. S jeho charakterom, kvalitou a estetikou môžete vytvoriť útulnú a príjemnú atmosféru pre svoje stolovanie.

Po - PIA 08:00 - 18:00