PERSIL TABLETY DISCS UNIVERSAL XXL 38KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
15,99
Bez DPH 13,33

PERSIL TABLETY DISCS UNIVERSAL XXL  38KS

Persil pracie kapsuly Discs 4v1 Deep Clean Plus Regular sú kapsuly určené na pranie bielej, ktoré majú niekoľko výhod a zvláštností:

  • Perfektná čistota pri nízkych kapsulách (20 - 95 °C): Tieto kapsuly sú navrhnuté tak, aby boli pri rôznych praniach. Môžu byť použité aj pri nízkych teplotách, čo môžu pomôcť ušetriť energiu pri práci.
  • Účinné odstránenie škvŕn: Kapsuly Persil sú schopné odstraňovať aj odolné škvrny zo znečisteného oblečenia. To znamená, že vaša bielizeň bude čistá a bez zjavných škvŕn.
  • Dlhotrvajúca sviežosť: Tieto kapsuly obsahujú Active Fresh, ktorá udržuje oblečenie voňavé a svieže aj po praní.
  • 92 % biologicky rozložiteľných zložiek: Persil sa zaviazal k šetrnému prístupu k životnému prostrediu, a preto obsahuje tieto kapsuly 92 % rozložiteľných biologicky rozložiteľných zložiek. Tým sa zníži ich ekologický vplyv.

100% recyklovateľný obal: Kapsuly sú dodávané v obale, ktorý je 100% recyklovateľný, čo znižuje množstvo odpadu.

Persil je značka s dlhou históriou výroby pracovného prostriedku a vyžaduje si svoju oddanosť vytvárať kvalitné produkty, ktoré zachovávajú farbu a poskytujú spoľahlivé výsledky. Okrem toho sa snaží aj o šetrné správanie k životnému prostrediu, ako aj biologicky rozložiteľné zložky a recyklovateľný obal.

Tieto kapsuly Persil 4v1 Deep Clean Plus Regular by mali byť jednoducho vložené do bubna práčky, aby bol čistý výsledok pri praní bielej.

Po - PIA 08:00 - 18:00