ELMEX MEDZIZUBNE KEFKY PRIEM. 0.5MM 8KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

ELMEX MEDZIZUBNE KEFKY PRIEM. 0.5MM  8KS

Medzizubná kefka je špeciálna kefka určená na čistenie medzizubných priestorov a pomáha predchádzať vzniku zubného kazu v týchto oblastiach. Je navrhnutá s ohľadom na účinné odstránenie zubného povlaku v medzizubných priestoroch.

Táto medzizubná kefka je vybavená špirálovitými mäkkými vláknami, ktoré sú ideálne na dôkladné čistenie a odstránenie zubného povlaku. Tieto vlákna sú citlivé k ďasnám a zubnej sklovine, čím zabezpečujú šetrné čistenie.

Keďže medzizubné priestory môžu byť úzke a ťažko dostupné, táto kefka je vybavená potiahnutým drôtikom so zaguľateným koncom. Tento dizajn umožňuje jemné a ľahké čistenie medzizubných priestorov bez poškodenia zubnej skloviny.

Medzizubná kefka je tiež vybavená cestovnou krytkou, ktorá zabezpečuje hygienické uskladnenie kefky a zároveň môže slúžiť aj ako predĺženie rukoväte, čo uľahčuje manipuláciu pri čistení.

Táto medzizubná kefka je vhodná nielen pre všeobecné použitie, ale aj pre osoby s rovnátkami, mostíkmi a implantátmi, ktoré vyžadujú špeciálnu starostlivosť o ústnu dutinu.

Využitím tejto medzizubnej kefky môžete dosiahnuť čisté a zdravé medzizubné priestory, čo prispieva k celkovému zdraviu zubov a ďasien.

Po - PIA 08:00 - 18:00