DYNALI OCHRANA VINIČA 6,5ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,49
Bez DPH 2,08

DYNALI OCHRANA VINIČA 6,5ML

Dynali® je moderný fungicíd s unikátnou formuláciou, ktorá bola vyvinutá spoločnosťou Syngenta. Táto nová formulácia neobsahuje organické rozpúšťadlá, čo zabezpečuje vynikajúci ekotoxikologický profil a rýchlu biodegradáciu, čo je významné z hľadiska ochrany životného prostredia.

Tento fungicíd je určený na ochranu viniča pred rôznymi chorobami, ako je múčnatka viniča, červená spála a čierna hniloba. Obsahuje dve účinné látky s preventívnym aj kuratívnym účinkom: difenoconazole a cyflufenamid.

Difenoconazole patrí do skupiny triazolov a pôsobí inhibíciou biosyntézy ergosterolu v bunkových membránach húb. Je to systémový fungicíd, ktorý sa absorbuje cez listy a šíri sa po rastline. Cyflufenamid je fungicíd zo skupiny fenylacetamidov, ktorý zabraňuje tvorbe a rastu škodlivých organizmov v rastline.

Odporúča sa aplikovať tento prípravok od fázy, keď je rastlina úplne vyvinutá až po fázu, keď sa začínajú tvoriť bobule. Je dôležité dodržiavať minimálny interval medzi aplikáciami a aj ochrannú dobu medzi poslednou aplikáciou a zberom. Aby sa predišlo vzniku rezistencie, odporúča sa nepoužívať tento prípravok viac ako dvakrát počas jednej vegetačnej sezóny.

Pred použitím si vždy dôkladne prečítajte etiketu a informácie o prípravku, aby ste dosiahli bezpečné a efektívne výsledky.

Po - PIA 08:00 - 18:00