Akcia
DOVE DEODORANT ADVANCED CARE WOMEN ACAI & WATELILY 150ML Teta leták

DOVE DEODORANT ADVANCED CARE WOMEN ACAI & WATELILY 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

DOVE DEODORANT ADVANCED CARE WOMEN ACAI & WATELILY 150ML

Antiperspirant Dove Advanced Care Acai sprej je produkt, ktorý ponúka dlhotrvajúcu ochranu pred potom a zápachom, pričom obsahuje niekoľko výhodných vlastností:

  • Tropická vôňa Acai: Tento antiperspirant má netradičnú vôňu tropického ovocia Acai, ktorá môže pridať do vášho dňa exotický a osviežujúci zážitok.
  • Ochrana na 72 hodín: Dove Advanced Care Acai antiperspirant poskytuje až 72-hodinovú ochranu pred potom a zápachom, čo môže byť dôležité počas aktívneho dňa.
  • Hladké a hydratované podpazušie: Tento antiperspirant obsahuje zložky, ktoré podporujú vaše podpazušie hladké a hydratované, a tým minimalizujú stimuláciu.
  • Sebavedomie: Vďaka spojeniu dlhotrvajúcej ochrany a príjemnej vône môže tento antiperspirant prispieť k tomu, aby ste sa cítili sebaisto počas celého dňa.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje ochranu pred potom a zápachom s príjemnou tropickou vôňou Acai, čo môže byť príjemným plnením vašej dennodennej starostlivosti o telo. Antiperspirant Dove Advanced Care Acai bol navrhnutý tak, aby vám poskytoval spoľahlivú ochranu a príjemný zážitok.

Po - PIA 08:00 - 18:00