Akcia
DOMESTOS WC  GÉL FRESH FLORAL 700ML Teta leták

DOMESTOS WC GÉL FRESH FLORAL 700ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 12%
2,09 2,39
Bez DPH 1,74

DOMESTOS WC  GÉL FRESH FLORAL 700ML

Domestos WC gél Fresh Floral v balení 700 ml je výnimočným produktom, ktorý zabezpečuje dôkladné čistenie a osvieženie vášho toaletného priestoru. S nádhernou kvetinovou vôňou prináša tento čistič toaletných misiek neobyčajnú sviežosť a hygienu.

Domestos WC gél je navrhnutý tak, aby poskytoval účinnú dezinfekciu a čistenie vášho WC. Jeho formulácia odstraňuje nečistoty, baktérie a zápachy, zabezpečuje tak dôkladnú starostlivosť o toaletu. Nielenže sa aktívne konajú udalosti, ale tiež vysporiadajú aj s odolnými usadeninami a vodným kameňom.

Kvetinová vôňa produktu Domestos Fresh Floral poskytuje vášmu toaletnému priestoru príjemný a svieži zážitok. Po použití zanecháva vašu toaletu nielen každú čistú, ale aj voňavú, čo prispieva k celkovému pocitu čistoty a pohody.

Aplikácia tohto WC gélu je jednoduchá. Stačí ho naniesť pod okraj toaletnej misy, nechať pôsobiť a potom opláchnuť vodou. Jeho účinnosť a spoľahlivosť zabezpečuje, že váš toaletný priestor bude vždy v najlepšom stave.

Domestos WC gél Fresh Floral vo veľkosti 700 ml je vašim spoľahlivým partnerom v boji proti nečistotám a zápachu. Jeho kvetinová vôňa a účinná urobiť z neho ideálny produkt na udržiavanie toalety čistoty, sviežou a pripravenou na každodenné použitie.

Po - PIA 08:00 - 18:00