CORNY PROTEIN S KARAMELOVOU NÁPLŇOU 35G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,15
Bez DPH 0,96

CORNY PROTEIN S KARAMELOVOU NÁPLŇOU 35G

Corny Proteinrunch & Cream Karamel je tyčinka s vysokým obsahom obsahu a výraznou chuťou karamelu, ktorá môže zaujať nielen športovcov a fanúšikov karamelových pochúťok, ale aj tých, ktorí sa snažia zvýšiť príjem zdrojov v ich strave. Tu je niekoľko dôležitých informácií o tejto tyčinke:

  • Vysoký obsah bielkovín: s obsahom až 30 % bielkovín je Corny Protein Crunch & Cream Karamel ideálneou pre tých, ktorí získavajú viac bielkovín na podporu svalovej regenerácie a rastu.
  • Chuť karamelu: Príchuť karamelu dodáva tyčinku bohatú a sladkú, ktorú môžu oceniť chuťia sladkých pochúťok.
  • Obsahuje horčík: Obsah tyčinky obsahuje 15 % odporúčanej dennej dávky horčíka. Horčík je dôležitý minerál, ktorý môže prispieť k normálnej činnosti svalov a znižovaniu únavy a vyčerpania, čo je pre aktívnych ľudí dôležitý.

Táto tyčinka môže byť skvelou liečbou pre ľudí, ktorí majú na bielkoviny vo svojej strave, najmä počas aktívneho dňa alebo po cvičení. Chuť karamelu pridáva do tyčinky sladkú pochúťku, ktorá môže byť príjemná pre sladkých milovníkov.

Ingrediencie a pridané zložky

Bielkovinové lupienky 23 % (izolát hrachovej bielkoviny, ryžová múka, pšeničný glutén), koncentrát mliečnej bielkoviny 16 %, kokosový tuk, glukózovo-fruktózový sirup, pražené arašidy, glukózový sirup, palmový olej, karamelový prášok 5 % (sušená sladká srvátka, maltodextrín, palmový tuk, cukor, sirup z karamelizovaného cukru), karamelový krém 4 % (glukózový sirup, sladené zahustené plnotučné mlieko (plnotučné mlieko, cukor), glukózovo-fruktózový sirup, maslo, želírovacia látka: pektín, jedlá soľ, stabilizátor: citrát sodný), ryžové chrumky s mliečnou bielkovinou a kakaom 3 % (koncentrát mliečnej bielkoviny, ryžová múka, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku), cukor, stabilizátor: glycerol, citrát horečnatý, jedlá soľ, prírodné arómy, emulgátor: slnečnicový lecitín, sirup z karamelizovaného cukru.

 

Alergény

Obilniny obsahujúce lepok, mlieko, mliečne výrobky. Môže obsahovať orechy.

Po - PIA 08:00 - 18:00