CORNY BIG BANÁN ČOKOLÁDA 50G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
0,89
Bez DPH 0,74

CORNY BIG BANÁN ČOKOLÁDA  50G

CORNY BIG s banánmi a mliečnou čokoládou je vynikajúci snack, ktorý kombinuje chuť sladkých banánov s bohatou mliečnou čokoládou. Táto tyčinka je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú rýchly a chutný spôsob, ako sa napiť počas dňa. Tu je niekoľko dôležitých faktov o tejto tyčinke:

  • Banány: CORNY BIG obsahuje kúsok lahodných banánov, ktoré dodávajú tyčinku prirodzenú sladkosť a šťavnatú textúru. Banány sú zároveň bohatým zdrojom vitamínov a minerálov.
  • Mliečna čokoláda: Tyčinka je obalená v lahodnej mliečnej čokoláde, ktorá pridáva produkt hladkú chuť a vynikajúcu chuťový zážitok.
  • Celozrnné cereálne vločky: CORNY BIG obsahuje celozrnné cereálne vločky, ktoré pridávajú textúru a sýtia.
  • Zdravý príkrm: Táto tyčinka je vyrábaná bez pridaných farieb a konzervačných látok, obsahuje výživné cerelie, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí sa starajú o svoju stravu.
  • Certifikát Rainforest Alliance: Mliečna čokoláda v CORNY BIG má certifikát Rainforest Alliance, čo znamená, že prispieva k udržateľnému hospodáreniu s prírodnými zdrojmi.

CORNY BIG s banánmi a mliečnou čokoládou je skvelým snackom, ktorý môžete mať so sebou počas dňa, aby ste zahnali hlad a dopriali si chutný a výživný príkrm.

Ingrediencie a pridané zložky

Mliečna čokoláda 20 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, maslový tuk, emulgátor: lecitíny), cereálne chrumky (pšeničná múka, cukor, ryžová múka, kukuričná múka, extrakt z jačmenného sladu, jedlá soľ, sirup z karamelizovaného cukru), glukózovo-fruktózový sirup, glukózový sirup, celozrnné cereálne vločky 13 % (ovos, pšenica, jačmeň), cukor, kokosový tuk, sušené banány 3 %, kukuričné lupienky (kukurica, jedlá soľ, extrakt z jačmenného sladu), med, pražené arašidy, prírodná aróma, emulgátor: lecitíny, jedlá soľ.

 

Alergény

Obilniny obsahujúci lepok, mlieko a mliečne výrobky, arašidy. Môže obsahovať orechy.

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00