TESCOMA BOREDEAUX PEKÁČ S POKLOPOM 32X26CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
71,99
Bez DPH 59,99

TESCOMA BOREDEAUX PEKÁČ S POKLOPOM 32X26CM

Pekáč s poklopom BORDEAUX 32 x 26 cm je praktický riad, ktorý vám môže v kuchyni veľmi dobre slúžiť. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste si ho mali obzvlášť obľúbiť:

Viacúčelová nádoba: Tento pekáč nie je určený len na pečenie. Môžete použiť varič, dusič, pečenie, ale aj zložitejšie jedlá, ktoré si vyžaduje viac času na sporáku alebo v rúre.

Kvalitný povrch: Je vybavený vysoko kvalitným nepriľnavým povrchom, ktorý zabezpečuje, že jedlo sa nepripáli a riad sa ľahko čistí.

Silikónové úchyty: Silikónové úchyty na hrniec vám umožňujú manipulovať s horúcim riadom bez obáv. Majú ergonomický tvar a sú odnímateľné.

Vnútorné výstupy na pokrievke: Tieto výstupy na vnútornej strane pokrievky umožňujú rovnomerné odkvapkávanie pary späť do hrnca, čím sa zabezpečuje, že váš pokrm zostane šťavnatý a nevysuší sa.

Vhodné do rúry: Môžete tento pekáč bezpečne používať nielen na sporáku, ale aj vo všetkých typoch rúr na pečenie.

Jednoduchá údržba: Antiadhézny povrch čistenie. Môžete ho bez obáv umývať v umývačke riadu, čo ušetrí čas pri ručnom umývaní.

Celkovo ide kvalitný a všestranný, ktorý dokáže urobiť vašu prípravu v kuchyni efektívnejšími a potrebnými. Je vhodný pre rôzne kulinárske experimenty a vďaka svojmu dizajnu aj dobre vyzerá v kuchyni.

Po - PIA 08:00 - 18:00