ASTRID NOČNÝ KRÉM ROSE PREMIUM 65+ 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,99
Bez DPH 6,66

ASTRID  NOČNÝ KRÉM ROSE PREMIUM  65+ 50ML

Astrid Nočný krém posilňujúci a remodelujúci 65+ Rose Premium s objemom 50 ml. Tento nočný krém je navrhnutý špeciálne pre veľmi zrelú pleť a obsahuje ceramidy, peptidy a komplex 3 ruží, ktoré pôsobia posilňujúco a remodelačne.

Vynikajúce antioxidačné účinky: Nočný krém je obohatený o výťažky z troch rôznych ruží, ktoré poskytujú vynikajúce antioxidačné účinky. Tieto účinky pomáhajú bojovať proti voľným radikálom a chrániť pleť pred starnutím.

Skľudňujúce účinky: Krém obsahuje látky so skľudňujúcimi vlastnosťami, ktoré prispievajú k uvoľneniu a zmierneniu podráždenia citlivej pleti.

Ceramidy a peptidy: Obsah ceramidov a peptidov pomáha posilňovať štruktúru pleti a podporuje jej remodeláciu. Tieto zložky môžu prispievať k obnoveniu elasticity a pevnosti pleti.

Vekovo špecifický: Navrhnutý pre veľmi zrelú pleť osôb vo veku 65 a viac rokov, aby zodpovedal špecifickým potrebám tejto vekovej kategórie.

Astrid Nočný krém posilňujúci a remodelujúci 65+ Rose Premium je ideálnym riešením pre ženy, ktoré si želajú posilniť a obnoviť svoju pleť v neskoršom veku.

Po - PIA 08:00 - 18:00