SKRUTKA WKCS 8X80 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
na objednávku - dodanie do 7 dní
4,29
Bez DPH 3,58

SKRUTKA WKCS 8X80 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

 

Stolárske skrutky do dreva WKCS majú zápustnú hlavu a objímku TORX. Sú vyrobené z nízko uhlíkovej ocele a sú podobné skrutkám KMWHT, s výnimkou priemeru. Tiež sú pokryté ochrannou vrstvou zinku s hrúbkou 8 µm, čo poskytuje antikoróznu ochranu. Tieto skrutky majú rovnaké vlastnosti ako skrutky KMWHT, vrátane použitia frézovacieho hrotu najnovšej generácie, ktorý znižuje čas skrutkovania a odpor pri montáži.

Skrutky WKCS sú mimoriadne užitočné pri montáži drevených konštrukcií, konštrukcií na báze dreva, nábytkových doplnkov, záhradnej architektúry, dosiek, líšt a drevených dokončovacích prvkov. Majú nasledujúce vlastnosti a výhody:

Voskový náter: Skrutky sú pokryté špeciálnym voskovým povlakom, ktorý výrazne zníži krútiaci moment pri skrutkovačom procese. To zjednodušuje a urýchľuje inštaláciu a zároveň predlžuje prevádzkovú dobu batérie náradia.

Proti hlava s TX zásuvkou: Zabezpečuje správne zapustenie skrutky do upevňovaného prvku. Zásuvka TX zaručuje optimálny prenos krútiaceho momentu.

Rezané fľaše: Hlava skrutky sa úplne zasunie do upevneného prvku, čo zabezpečuje estetickú povrchovú úpravu.

Vystužovacia fréza: Znižuje krútiaci moment potrebný na skrutkovanie rozšírením otvoru.

Rezané zárezy: Špeciálne rezné zárezy na závite pri zaskrutkovaní prerezávajú vlákna drevenej štruktúry.

Vysoký krútiaci moment: Poskytuje možnosť skrutkovania do tvrdých drevín bez potreby predvŕtania.

Frézovací tip: Špeciálny tvar frézovacieho hrotu znižuje odpor pri skrutkovačom procese o až 20%, čo prispieva k dlhšej životnosti batérie a nástrojov.

Dvojitý závit: Prídavné cievky na hrote skrutky uľahčujú skrutkovanie a umožňujú rýchlejšie "chytiť" drevo s menšou upínacou silou.

Skrutky WKCS sú v súlade s európskym certifikátom a splňujú normu PN-EN 14592-2008 +A1: 2012. Táto norma špecifikuje požiadavky a skúšobné metódy pre spojovacie prvky používané v nosných drevených konštrukciách, vrátane materiálov, geometrie, pevnosti, tuhosti a trvanlivosti (vrátane ochrany proti korózii). Skrutky dodávané spoločnosťou Wkret-met sú zamerané na najvyššiu kvalitu a bezpečnosť a sú vhodné pre použitie v stavebníctve. Spoločnosť sa usiluje zabezpečiť, aby produkty dodávané jej dodávateľmi boli bezpečné a prispôsobené konkrétnym úlohám.

- Priemer skrutky: Ø 8,0 mm

- Dĺžka skrutky  Lw [mm] :  80

- Dĺžka pracovného závitu  Lg [mm]: 50

- Použiteľná dĺžka  tfix [mm]:  30

- Zásuvka:  TORX 40 (TX40)

- Množstvo v balení:  50

- Materiál:  pozinkovaná nízko uhlíková oceľ

Po - PIA 08:00 - 18:00