SKRUTKA WKCP 10X300 KONŠTRUKČNÁ S TANIEROVOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 25KS/KRABICA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,99
Bez DPH 18,33

SKRUTKA WKCP 10X300 KONŠTRUKČNÁ S TANIEROVOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 25KS/KRABICA

 

Skrutky do dreva Wkret-met WKCP sú vyrobené z nízko uhlíkovej ocele a majú podložkovú hlavu a TORX objímku. Sú navrhnuté špeciálne pre použitie v konštrukčných skeletoch budov, paneloch na báze dreva v drevených konštrukciách a pre spájanie konštrukčných prvkov z lepeného alebo masívneho dreva. Tieto skrutky majú niekoľko vlastností a výhod, vrátane:

Frézovací hrot najnovšej generácie: Skrutky sú vybavené špeciálnym tvarom frézovacieho hrotu, ktorý znižuje odpor pri skrutkovačom procese. To vedie k rýchlejšiemu času skrutkovania a menšiemu odporu pri montáži, čo prispieva k dlhšej životnosti batérie a nástrojov.

Dvojitý závit: Skrutky majú prídavné cievky na špičke, ktoré uľahčujú skrutkovanie. Tieto cievky umožňujú rýchlejšie "chytenie" dreva s menšou upínacou silou, čo zjednodušuje proces montáže.

Rezané zárezy: Na závitoch skrutiek sa nachádzajú špeciálne rezné zárezy, ktoré pri zaskrutkovaní prerezávajú vlákna dreva. Toto pomáha zabezpečiť lepšiu fixáciu a spojenie medzi skrutkou a dreveným materiálom.

Voskový náter: Skrutky sú pokryté špeciálnym voskovým náterom, ktorý znižuje krútiaci moment pri skrutkovačom procese. To zaručuje rýchlejšiu a jednoduchšiu inštaláciu a zároveň predlžuje prevádzkovú dobu batérie náradia.

Pokiaľ ide o spôsob montáže, odporúča sa postupovať nasledovne:

Vyberte si vhodnú dĺžku skrutiek v závislosti od hrúbky upevnených prvkov a minimálnej hĺbky kotvenia.

Uistite sa, že drevené prvky, ktoré sa majú spájať, sú bez chýb, ako sú uzly, praskliny, zmeny farby, hniloba alebo mechanické poškodenia. Tieto chyby môžu oslabiť pevnosť spojenia.

Skrutky by mali byť inštalované pomocou skrutkovača a vhodného hrotu pre zásuvku typu TX.

Skrutky zaskrutkujte priamo do dreveného podkladu bez predchádzajúceho vŕtania otvorov.

Skrutky WKCP spĺňajú európsky certifikát a boli vyrobené v súlade s normou PN-EN 14592 - 2008. Táto norma stanovuje požiadavky a skúšobné metódy pre spojovacie prvky používané v nosných drevených konštrukciách, vrátane materiálov, geometrie, pevnosti, tuhosti a trvanlivosti (vrátane ochrany proti korózii). Skrutky dodávané spoločnosťou Wkret-met sú navrhnuté s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť a sú vhodné pre stavebné účely.

-  Priemer skrutky:  Ø 10,0 mm

-  Dĺžka skrutky  L [mm] :  300

-  Dĺžka pracovného závitu  lg [mm]: 80

- Použiteľná dĺžka  tfix [mm]: 220

-  Priemer hlavy:  Ø 25 mm

-  Zásuvka:  TORX 40 (TX40)

-  Množstvo v balení:  25

-  Materiál:  Oceľ

Po - PIA 08:00 - 18:00