SCHAUMA ŠAMPÓN MEN SPORT POWER 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

SCHAUMA ŠAMPÓN MEN SPORT POWER 400ML

Schauma Men Sports Power šampón vo veľkosti 400 ml je špeciálne navrhnutý pre aktívnych mužov, ktorí venujú športovým aktivitám a potrebujú kvalitnú starostlivosť o svoje vlasy. Tento šampón prináša osvieženie a posilnenie vašich vlasov, aby ste sa cítili skvele po každom tréningu.

Schauma Men Sports Power obsahuje špeciálne zložky, ktoré udržia vlasy od nosa, zvyškového potu a iných nosidiel, ktoré sa nahromadia počas fyzickej aktivity. Týmto spôsobom vám zabezpečuje čisté a osviežené vlasy, ktoré cítia príjemne na dotyk.

Jeho formula je tiež navrhnutá na posilnenie vlasov, čo je dôležité po novom roku športe. Vaše vlasy môžu byť zaťažené, a preto tento šampón obsahuje zložky, ktoré im pomáhajú získať pevnosť a zdravý vzhľad.

Schauma Men Sports Power šampón je ľahko použiteľný. Stačí naniesť primerané množstvo na mokré vlasy, jemne vmasírovať pokožku hlavy a následne očistiť. Po použití budú vaše vlasy svieže a revitalizované.

Ak ste mužom, ktorý sa venuje športu a potrebuje účinnú starostlivosť o vlasy, Schauma Men Sports Power šampón vám môže poskytnúť, čo potrebujete. Jeho osviežujúca a posilňujúca formulka zabezpečí, že vaše vlasy budú vždy v dokonalom stave, aj po náročnom tréningu.

Po - PIA 08:00 - 18:00