Akcia
SCHAUMA ROSE OIL 2IN1 ŠAMPÓN PRE JEMNÉ VLASY 400ML Teta leták

SCHAUMA ROSE OIL 2IN1 ŠAMPÓN PRE JEMNÉ VLASY 400ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
Zľava 25%
2,99 3,99
Bez DPH 2,49

SCHAUMA ROSE OIL 2IN1 ŠAMPÓN PRE JEMNÉ VLASY 400ML

Schauma 2v1 SilkComb šampón a kondicionér - 400 ml s ružovým olejom pre vlasy bez lesku, ťažko rozčesateľné, poskytuje hodvábne a lesklé vlasy

Schauma 2v1 SilkComb šampón a kondicionér je vyvinutý špeciálne pre vlasy, ktoré trpia nedostatkom lesku a sú ťažko rozčesateľné. S jeho jedinečnou formulou s ružovým olejom získate ošetrené a rozmotané vlasy, ktoré sú plné žiarivého lesku.

2v1 formulácia: V jednom produkte sa skrýva šampón aj kondicionér, čo vám umožní ušetriť čas pri umývaní vlasov.

Ružový olej: Tento špeciálny olej je bohatý na vitamíny a živiny, ktoré hĺbkovo hydratujú vaše vlasy a obnovujú ich prirodzenú leskavosť.

Ošetrenie a rozmotávanie: Schauma SilkComb šampón a kondicionér efektívne ošetruje vlasy, zanechávajúc ich hebké, jemné a ľahko sa rozčesávajúce.

Hodvábny a lesklý vzhľad: Po použití tohto výrobku budú vaše vlasy vyzerať a cítiť sa hodvábne a lesklé, dodávajúc vám dôveru a krásny vzhľad.

Nechajte Schauma 2v1 SilkComb šampón a kondicionér zlepšiť kvalitu vašich vlasov a získať výsledok, akoby ste práve opustili kaderníctvo. S touto účinnou formulou budú vaše vlasy zdravé, krásne a žiarivé. Nenechajte, aby váš účes trpel nedostatkom lesku a nezvládnuteľnosťou. Zažite tento výnimočný výrobok od Schauma a získajte vlasový vzhľad, ktorý si zaslúžite.

Po - PIA 08:00 - 18:00