Q-POWER OSVIEŽOVAČ VZDUCHU BAVLNA 300ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,39
Bez DPH 1,16

Q-POWER OSVIEŽOVAČ VZDUCHU BAVLNA 300ML

Osviežujúci sprej s jemnou a sviežou vôňou bavlny od značky Q-Power je skvelým spôsobom, ako odstrániť nepríjemný zápach a osviežiť miestnosť. Sprej má objem 300 ml, čo zaručuje dlhotrvajúce použitie.

Použitie je jednoduché - pred použitím osviežovač vzduchu potrasťe a potom uchopte nádobu zvisle a rozprašujte smerom do stredu miestnosti. Je dôležité nedovoliť spreju kontakt s potravinami a textíliami. Dátum spotreby je uvedený na dne obalu, čo vám zaručuje čerstvosť produktu.

Treba mať na pamäti, že ide o aerosól, ktorý je mimoriadne horľavý. Nádoba je pod tlakom a môže sa roztrhnúť pri zahriatí. Preto je nevyhnutné uchovávať ju mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Je dôležité nefajčiť a nádobu neprepichovať ani nespaľovať, dokonca ani po spotrebovaní obsahu. Taktiež je potrebné chrániť sprej pred slnečným žiarením a nepodrobovať ho teplotám nad 50 stupňov C. Nestriekajte na otvorený oheň ani na iný zdroj vznietenia. Dbajte na to, aby sa aerosóly nedostali do dýchacích ciest, a preto ich uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade vdýchnutia spreja je potrebné presunúť osobu na čerstvý vzduch a umožniť jej pohodlné dýchanie. Samotnú nádobu je potrebné zneškodniť ako nebezpečný odpad.

Osviežovač vzduchu od značky Q-Power s vôňou bavlny je spoľahlivým prostriedkom na odstránenie nepríjemného zápachu a zanecháva vo vašej miestnosti sviežu a príjemnú atmosféru.

Po - PIA 08:00 - 18:00