TESCOMA PRESTIERANIE FLAIR FRAME PERLEŤOVÁ 45X32CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,10
Bez DPH 3,42

TESCOMA PRESTIERANIE FLAIR FRAME  PERLEŤOVÁ 45X32CM

Prestieranie FLAIR FRAME s rozmermi 45x32 cm prináša príjemný dotyk do vášho stola. Vyrobené z umývateľného syntetického materiálu, toto prestieranie združuje štýl a praktickosť. Čistí sa jednoducho vlhkou utierkou alebo ho môžete opláchnuť pod tečúcou vodou. Všimnite si, že nie je vhodné umývať ho v umývačke a nesušiť na radiátore, aby sa zachoval jeho pôvodný vzhľad a kvalita.

Prestieranie z radu FLAIR FRAME je vyrobené z umelých látok, ktoré prináša sofistikovaný vzhľad a zároveň sa ľahko udržiava. Tento produkt patrí do produktovej línie FLAIR FRAME, ktorý sa zameriava na prestieranie, servítky a podložky pre stolovanie.

Jeho rozmery sú 45x32 cm, čo zabezpečuje dostatočnú plochu pre elegantné a funkčné prestieranie stola. Jeho elegancia a ľahká údržba robia z tohto prestierania  skvelý doplnok pre rôzne príležitosti, od bežných obedov po špeciálne udalosti.

Ak ďalej spôsob, ako pridať štýl do stolovania a zároveň zachovať praktickosť svojho, prestieranie FLAIR FRAME je výbornou úpravou. S jeho kvalitou, dizajnom a jednoduchou údržbou môžete vytvoriť elegantné a pohodlné prostredie pre svoje stolovanie.

Po - PIA 08:00 - 18:00