PIŠTOL S HADIČKOU NA DUTINY PS6

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
14,99
Bez DPH 12,49

PIŠTOL S HADIČKOU NA DUTINY PS6

Pištoľ s hadičkou na dutiny - ofukovacia pištoľ

Popis produktu:

Táto pištoľ je určená na ofukovanie dutín a ťažko dostupných miest. Je vybavená hadičkou, ktorá umožňuje jednoduchšie a presnejšie ofukovanie v rôznych úzkych priestoroch a dutinách. Pištoľ je vhodná na odstránenie prachu, nečistôt a drobných častíc z rôznych povrchov.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Ofukovacia pištoľ s hadičkou na dutiny
  • Pracovný tlak: Do 6 barov (maximálny tlak, pri ktorom pištoľ môže pracovať bezpečne a efektívne)
  • Spotreba vzduchu: Podľa tlaku od 110-300 L/min (spotreba vzduchu sa mení v závislosti od nastaveného pracovného tlaku, pri nižšom tlaku je nižšia spotreba vzduchu a naopak)

Táto pištoľ je užitočným nástrojom pre rôzne aplikácie, kde je potrebné vyčistiť dutiny, zárezy, štrbiny alebo iné ťažko dostupné miesta. Je často používaná v dielňach, priemyselných závodoch, opravovniach automobilov, ale aj v domácnostiach a záhradách, kde je potrebné presne a efektívne odstrániť prach a nečistoty.

Pištoľ je ľahká, kompaktná a ľahko ovládateľná, čo umožňuje pohodlné a presné ofukovanie. Má ergonomický dizajn a je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.

S pištoľou s hadičkou na dutiny je čistenie ťažko dostupných miest jednoduchšie a rýchlejšie. Je ideálnym nástrojom pre profesionálov i domácich majstrov, ktorí potrebujú efektívne odstrániť nečistoty a prach z rôznych dutín a štrbín.

Po - PIA 08:00 - 18:00