Akcia
PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL SMOOTH BUTTER 250ML Teta leták

PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL SMOOTH BUTTER 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 13%
1,89 2,19
Bez DPH 1,58

PALMOLIVE SPRCHOVÝ GÉL SMOOTH BUTTER 250ML

Sprchovací gél Palmolive Thermal Spa Shea Butter je neoddeliteľnou súčasťou každodennej hygieny. Jeho jedinečná formula ponúka jemné, no šetrné čistenie pokožky celého tela a poskytuje jej potrebnú hydratáciu.

Tento sprchovací gél je navrhnutý tak, aby intenzívne hydratoval pokožku a zároveň ju zbavil nečistôt. Jeho vzácna zložka, Shea maslo, poskytuje pokožke hlbokú hydratáciu, čo pomáha udržiavať ju jemnú a hebkú. Po použití tohto sprchovacieho gélu bude vaša pokožka zanechaná zamatovo jemná a hladká.

Sprchovací gél Palmolive Thermal Spa Shea Butter tiež navracia pokožke komfortný pocit a zvláčňuje ju. Jeho hydratačné vlastnosti pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú počas celého dňa, čo je dôležité pre jej zdravie a krásu.

Tento produkt je vhodný na každodenné použitie. Stačí naniesť ho na vlhkú pokožku, vytvoriť penivú penu a jemne masírovať po celom tele. Potom dôkladne opláchnite vodou. Sprchovací gél Palmolive Thermal Spa Shea Butter je navrhnutý tak, aby ste si mohli užiť osviežujúce a hydratačné sprchovanie každý deň.

Dodajte svojej pokožke potrebnú hydratáciu a starostlivosť s pomocou sprchovacieho gélu Palmolive Thermal Spa Shea Butter. Jeho vlastnosti hydratácie, čistenia a zanechávania pokožky jemnou a hebkou vám pomôžu cítiť sa čistý a osviežený po každom sprchovacom rituáli.

Po - PIA 08:00 - 18:00