PALMOLIVE MEMORIES MASAGE SPRCHOVÝ GÉL 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
2,19
Bez DPH 1,83

PALMOLIVE MEMORIES MASAGE SPRCHOVÝ GÉL  250ML

Palmolive sprchový gél Wellness Massage 250 ml je navrhnutý tak, aby vám priniesol pocit rozmaznávania a prirodzenú silu počas vašej každodennej sprchovej rutiny. Tento sprchový gél obsahuje morskú soľ a extrakt z aloe, čo prispieva k jemnému a účinnému čistenie pokožky.

  • Masážny účinok: Obsah morskej soli poskytuje jemný peelingový efekt, ktorý pomáha odstraňovať odumreté bunky pokožky a zanecháva ju hebkú a jemnú.
  • Extrakt z aloe: Aloe vera je známa svojimi upokojujúcimi a hydratačnými vlastnosťami, čo prispieva k pocitu sviežosti a hydratácie pokožky.
  • Dermatologicky testované: Jemné zloženie sprchového gélu je dermatologicky testované, čo zaručuje, že je vhodné aj pre citlivú pokožku.
  • 95% prírodného pôvodu: Zložky sú z 95% prírodného pôvodu, čo zaručuje prirodzenosť a jemnosť pre vašu pokožku.
  • Biologicky rozložiteľné zloženie: Z 95% biologicky rozložiteľné, čo znamená, že po použití má minimálny dopad na životné prostredie.
  • Bez mikroplastov: Produkt neobsahuje mikroplasty, čo prispieva k ochrane oceánov a životného prostredia.
  • Recyklovateľné balenie: Fľaša je vyrobená zo 100% recyklovaného plastu a je opäť recyklovateľná, čo podporuje udržateľnosť.

Použitie:

Aplikácia: Naneste malé množstvo sprchového gélu na mokrú pokožku, napeňte, jemne masírujte a dôkladne opláchnite vodou.

Balenie:

Objem: 250 ml, čo je dostatočné množstvo na pravidelné používanie.

Palmolive sprchový gél Wellness Massage je ideálny pre tých, ktorí hľadajú osviežujúci a jemný sprchový gél s masážnym efektom, ktorý zároveň prispieva k ochrane životného prostredia. Tento produkt kombinuje účinné čistenie, hydratáciu a starostlivosť o pokožku s udržateľnými hodnotami.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00