NIVEA SUN PURE& SENSITIVE SPREJ NA OPAĽOVANIE OF50+ 200ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,99
Bez DPH 14,16

NIVEA SUN PURE& SENSITIVE SPREJ NA OPAĽOVANIE  OF50+ 200ML

Sprej na opaľovanie pre veľmi citlivú pokožku s vysokou ochranou. Zloženie s antioxidantmi chráni pred vznikom slnečných alergií. UVA/UVB filtre poskytujú okamžitú ochranu pred spálením a trvalým poškodením slnečného žiarenia. Ľahké a nemastné zloženie sa ľahko rozotiera. Neobsahuje UV filtre oktinoxát, oxybenzón a oktokrylén, a rešpektuje tak oceány. Kožná znášanlivosť je dermatologicky preukázaná.

Dajte svojej pokožke spoľahlivú ochranu a prejav citlivosti s naším šetrným sprejom na opaľovanie, ktorý obsahuje aloe vera. Jeho ľahké a nemastné zloženie sa ľahko rozotiera, čo je výhodou pre citlivú pokožku. Vysoká ochrana pred UVA žiarením spolumi pomáhajú chrániť pokožku pred vznikom slnečných alergií a antioxidantov. Okamžitá ochrana pred UVA/UVB žiarením je zabezpečená vďaka obsahu filtrov. Zloženie nášho spreja totálne rešpektuje oceány tým, že UV filtre ako octinoxate, oxybenzone a octocrylene a je tiež bez mikroplastov. Dermatologicky preukázaná kožná znášanlivosť je samozrejmosťou.

Vyskúšajte vodoodolnú bez parfumácie, špeciálne vyvinutú pre veľmi citlivú starostlivosť o pokožku, s NIVEA napaľovanie Sensitive s ochranným o 50+.

Po - PIA 08:00 - 18:00