NIVEA SUN SPREJ OF30 KIDS 270ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
16,99
Bez DPH 14,16

NIVEA SUN SPREJ OF30 KIDS  270ML

Popis Produktu

Nivea Sun Protect & Care detský sprej na opaľovanie s ochranným faktorom 30 je špeciálne navrhnutý pre jemnú a citlivú detskú pokožku. Poskytuje vysokú ochranu pred slnečným žiarením a zároveň sa stará o hydratáciu pokožky vďaka obsahu organického mandľového oleja. Extra vodoodolné zloženie je ideálne pre aktívne deti, ktoré trávia veľa času vo vode.

 

Kľúčové Vlastnosti a Účinky

Vysoká Ochrana: OF 30 poskytuje vysokú úroveň ochrany pred UVA a UVB žiarením, čím pomáha predchádzať spáleniu a iným škodlivým účinkom slnečného žiarenia.

Hydratácia a Starostlivosť: Obsahuje organický mandľový olej, ktorý pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a chránenú pred dehydratáciou.

Extra Vodoodolné: Zloženie je extra vodoodolné, čo je ideálne pre deti, ktoré sa často kúpu alebo potia.

Ekologicky Šetrné: Produkt je zo 78 % biologicky rozložiteľný a neobsahuje škodlivé UV filtre octinoxate, oxybenzone a octocrylene, ani mikroplasty, čím prispieva k ochrane oceánov.

Pediatricky Schválené: Kožná znášanlivosť je schválená pediatrami, čo zaručuje, že je bezpečný a vhodný pre deti od 3 rokov.

Použitie

Aplikácia Pred Opaľovaním: Nastriekajte sprej rovnomerne na pokožku 15 minút pred vystavením sa slnečnému žiareniu.

Pravidelné Opakovanie: Aplikáciu opakujte pravidelne, najmä po kúpaní, osušení uterákom alebo potení, aby ste udržali ochranu.

Vyhýbanie sa Očiam: Vyhnite sa kontaktu s očami. Ak sa produkt dostane do očí, dôkladne ich vypláchnite vodou.

Upozornenia

Ochrana detí pred Slnkom: Nevystavujte dojčatá a malé deti priamemu slnečnému žiareniu. Používajte ochranný odev a vyhýbajte sa nadmernému slnečnému žiareniu počas najhorúcejšej časti dňa (11 – 15 h).

Žiadny Opaľovací Prípravok Neposkytuje 100% Ochranu: Nadmerné slnenie môže vážne ohroziť zdravie. Produkt môže zanechať fľaky na textíliách a iných materiáloch.

Výsledok

Používaním Nivea Sun Protect & Care detského spreja na opaľovanie OF 30 zabezpečíte jemnej detskej pokožke vysokú ochranu pred slnečným žiarením, hydratáciu a starostlivosť. Vaše dieťa bude môcť bezpečne užívať radosti slnečných dní s ochranou, ktorá je šetrná k prírode aj k jeho pokožke.

 

 

 

 

 

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00