NIVEA SUN KIDS PROTECT & PLAY OF 50 VODEODOLNÉ MLIEKO 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
14,99
Bez DPH 12,49

NIVEA SUN KIDS PROTECT & PLAY OF 50 VODEODOLNÉ MLIEKO 150ML

Detské mlieko na opaľovanie s vysokou ochranou. Je až 3-krát dlhšie vodoodolné, čo umožňuje bezstarostné hranie sa vašich detí v bazéne. Poskytuje okamžitú a dlhotrvajúcu ochranu pred UVA a UVB žiarením s 50+. Obsahuje prírodný mandlový olej, ktorý je jemný k detskej koži. Odolné voči vode a potu: Ideálne pre použitie na kúpalisko, na pláži aj pri športových aktivitách. Dermatologicky a pediatricky testované a určené pre deti od 3 rokov.

Vaše deti môžu bez obáv vychutnávať plážové dni, čas strávený pri bazéne, na ihrisku alebo rodinné výlety na bicykloch, pretože naša detská ochrana pred slnkom poskytuje okamžitú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Toto detské mlieko na opaľovanie je až 3-krát dlhšie vodoodolné v porovnaní s bežnými vodoodolnými produktmi. Obsahuje dexpantenol, ktorý pomáha posilňovať prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a jemnú detskú starú pokožku.

Toto mlieko odolá detským hrám na piesku, vo vode a je vysoko odolné aj voči potu. S ochranným účinkom 50+ môžete byť účinný, že účinne chrániť svoje dieťa pred škodlivými účinkami slnečných lúčov. Prírodný mandľový olej v zložení zaisťuje starostlivosť o detskú pokožku.

Naše detské mlieko na opaľovanie UV filtre ako oktinoxát, oxybenzón, oktokrylén ani mikroplasty. Zloženie je zo 76 % biologicky odbúrateľné a tuba aj viečko sú vyrobené z 50 % recyklovateľného plastu.

NIVEA SUN detské mlieko na spaľovanie Ultra Protect&Play s ochranným ošetrením 50+ je ideálnym parťákom na letné dni pri vode.

Po - PIA 08:00 - 18:00