NIVEA ANTIPERSPIRANT FRES BLENDS COCONUT 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
3,49
Bez DPH 2,91

NIVEA  ANTIPERSPIRANT FRES BLENDS COCONUT 150ML

Táto novinka v oblasti antiperspirantov je skutočným skvostom pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivú ochranu pred telesným zápachom a príjemnú vôňu. Jeho exotická vôňa kokosu vás obklopí a poskytne vám pocit osvieženia až na 48 hodín.

Tento antiperspirant však nie je len o vôni. Jeho špeciálne zloženie zaručuje ochranu pred potením, čo je základným predpokladom pre odstránenie nepríjemného zápachu. Budete sa môcť spoľahnúť na jeho účinnosť aj v náročných situáciách, či už ste v práci, športe alebo len prechádzate počas horúceho letného dňa.

Okrem toho, tento antiperspirant obsahuje špeciálne zloženie, ktoré pomáha zbaviť sa pupienkov po holení a podráždenej pokožky. Vďaka tomu budete mať nielen čerstvý pocit, ale aj zdravú a hladkú pokožku.

Ak teda túžite po spoľahlivej ochrane pred potením, príjemnej vôni exotického kokosu a starostlivosti o pokožku, táto novinka je pre vás tou správnou voľbou. Vychutnajte si sviežosť a vôňu počas celého dňa a dajte sa do pohody s týmto účinným a príjemným antiperspirantom.

Po - PIA 08:00 - 18:00