Akcia
MR.PROPER SPREJ WIPE DONE KUCHYŇA 800ML Teta leták

MR.PROPER SPREJ WIPE DONE KUCHYŇA 800ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,59
Bez DPH 3,83

MR.PROPER SPREJ WIPE DONE KUCHYŇA 800ML

Mr Proper Spray Wipe Done je revolučným produktom, ktorý zmení váš prístup k čisteniu povrchov. Už nie je potrebné sa trápiť s ťažkopádnymi metódami čistenia. Stačí ho jednoducho nastriekať, utrieť a hotovo! Je to také jednoduché! Tento sprej okamžite odstraňuje mastnotu z povrchov bez zbytočnej námahy - bez nutnosti drhnúť a bez vzniku šmúh.

Jeho vysoko účinná zložka rastlinného pôvodu (82 % všetkých povrchovo aktívnych látok, ktoré sú spracované) je šetrná k povrchom a nezanecháva žiadne nežiaduce zvyšky. S Mr Proper Spray Wipe Done môžete byť istí, že povrchy budú lesklé a žiarivé. Navyše, tento produkt je bezpečný na použitie na povrchoch, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, a nezanecháva žiadne škodlivé zvyšky.

Mr Proper Spray Wipe Done je tiež dostupný s úžasnou vôňou Peps Mandarine, ktorá ešte viac spríjemní vaše čistiacie úlohy. Je to skvelý spôsob, ako čistiť a osviežovať vaše domácnosti s minimálnym úsilím a maximálnym výsledkom.

Je dôležité si všimnúť, že ak používate tento sprej na povrchoch, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, je nutné tieto povrchy následne opláchnuť.

S Mr Proper Spray Wipe Done sa čistenie stáva jednoduchým a efektívnym procesom, pri ktorom dosiahnete perfektnú čistotu a lesk na všetkých vašich povrchoch.

Po - PIA 08:00 - 18:00