Akcia
GLISS KUR ŠAMPÓN  AQUA REVIVE 250ML Teta leták

GLISS KUR ŠAMPÓN AQUA REVIVE 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 12%
3,39 3,89
Bez DPH 2,83

GLISS KUR ŠAMPÓN  AQUA REVIVE 250ML

Gliss hydratačný šampón Aqua Revive je určený pre normálne až suché vlasy, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť a hydratáciu. Tento šampón obsahuje hyalurón a morské riasy, ktoré poskytujú hĺbkovú hydratáciu pre vaše vlasy.

Jeho šetrné zloženie nezaťažuje vlasy a zanechá ich lesklé a zdravo vyzerajúce. Šampón je bez umelých farbív a 90% jeho zložiek je prírodného pôvodu, vrátane vody. Okrem toho, fľaša, v ktorej je šampón balený, je vyrobená z 97% recyklovaného materiálu, čo prispieva k ochrane životného prostredia.

Gliss hydratačný šampón Aqua Revive ponúka až 48 hodín pocitu hydratovaných vlasov, čo znamená, že vaše vlasy budú dlhotrvajúco hydratované a krásne. Je vhodný na každodenné použitie, a tak môžete pravidelne starostlivo ošetrovať vaše vlasy bez obav z nadmerného zaťaženia.

Pre kompletnú hydratáciu a starostlivosť o vlasy, odporúča sa použiť Gliss hydratačný šampón Aqua Revive spolu s príslušným balzamom Gliss Aqua Revive, čo ešte umocní jeho účinok a zanechá vaše vlasy úžasne hydratované, lesklé a zdravé.

Po - PIA 08:00 - 18:00