Akcia
GLADE ELEKTRICKÝ OSVIEŽOVAČ VZDUHU KOMPLET 1+20ML MERRY  BERRY & WINE Teta leták

GLADE ELEKTRICKÝ OSVIEŽOVAČ VZDUHU KOMPLET 1+20ML MERRY BERRY & WINE

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 6%
4,39 4,69
Bez DPH 3,66

GLADE ELEKTRICKÝ OSVIEŽOVAČ VZDUHU KOMPLET 1+20ML MERRY  BERRY & WINE

Náhradná náplň do elektrického osviežovača vzduchu Glade Merry Berry Bright ponúka sviatočnú vôňu lesných plodov a červeného vína v limitovanej edícii. Tento elektrický osviežovač vzduchu môže byť skvelým spôsobom, ako voňať váš domov počas sviatkov a vytvoriť príjemnú atmosféru. Tu sú dôležité informácie o tomto výrobku:

  • Vôňa: Vôňa Merry Berry & Wine kombinuje sviatočné tóny lesných plodov a červeného vína s podmanivou sviežosťou lesného ovocia, jablka, pomaranča a štipky korenia. Je to vôňa, ktorá môže pridať zimného kúzla do vášho domova.
  • Trvanlivosť: Každá náplň ponúka až 100 dní trvania vône, ak je nastavená na analýzu a používa sa 12 hodín denne. si môžete prispôsobiť vône podľa svojich preferencií.
  • Jednoduchá inštalácia: Náplň je určená pre elektrický osviežovač vzduchu Glade a je veľmi jednoduchá. Stačí ju vložiť do prístroja a nastaviť liečbu vône.

Táto limitovaná edícia elektrického osviežovača vzduchu Glade Merry Berry & Wine umožní vytvoriť vôňu, ktorá vás obklopí sviatočnými tónmi a prinesie do vašej domácnosti atmosféru sviatkov. Užívajte si vôňu lesných plodov a červeného vína, ktoré vydrží až 100 dní a spríjemní váš domov počas sviatočnej sezóny.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00