FINISH KAPSULE ULTIMATE PLUS ALL IN 54KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
16,59
Bez DPH 13,83

FINISH KAPSULE ULTIMATE PLUS  ALL IN 54KS

Kapsuly Finish Ultimate Plus All in 1 sú navrhnuté na intenzívne čistenie a poskytujú prvotriedny diamantový lesk už pri prvom použití. Sú inovatívnou voľbou, pretože s využitím technológie CYCLESYNC™ dokážu správnu zložku*** uvoľňovať v správnom čase. Táto technológia je novinkou v porovnaní s tabletami Finish Power All in 1, ktoré nemajú túto vlastnosť.

Kapsuly Finish Ultimate Plus All in 1 majú pokročilé zloženie, ktoré účinne odstraňuje aj odolné škvrny, bez potreby predumývania riadu. Počas celého mycieho cyklu poskytujú 4 činnosti, aby sa vaša umývačka riadu postarala o ochranu a ošetrenie skleneného riadu a príborov, a udržala ich lesk pri každom umývaní.

Je zaujímavé, že kapsuly Finish Ultimate Plus All in 1 dosahujú revolučný výkon s o 15 % nižšou hmotnosťou chemikálií v porovnaní s tabletami Finish Power All in 1. To znamená, že ponúkajú rovnakú efektivitu a kvalitu čistenia, ale s menším množstvom použitých chemikálií.

Výber kapsúl Finish Ultimate Plus All in 1 je teda vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí očakávajú vynikajúce čistiacie výsledky, vysoký lesk riadu a príborov a zároveň dbajú na ekologické aspekty prostredníctvom úspory chemikálií.

Po - PIA 08:00 - 18:00